POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

1. Strangerea informatiilor cu caracter personal

Atunci cand doriti sa beneficiati de serviciile pe care Evolius IT vi le pune la dispozitie, solicitam anumite date cu caracter personal atat despre dumneavoastra cat si despre compania pe care o detineti pentru a va putea ajuta in problemele pe care le aveti.

a) Informatii furnizate de catre dumneavoastra in mod voluntar

– alegeti sa oferiti date voluntar date cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru, https://evolius.ro, pentru o viitoare colaborare (caracter voluntar) sau cand alegeti sa aveti o colaborare cu noi (caracter obligatoriu).

– trimiteti email la adresa [email protected]

– sunati la adresa de telefon 0738.977.233

b) Informatii de tip Cookies

Informatia de tip cookie ne ajuta pe noi sa ne adaptam serviciile la nevoile si dorintele dumneavoastra prin cosmetizarea continutul site-ului prin stocarea unor informatii. Acest cookie poate sa fie sters, blocat de catre dumneavoastra oricand doriti.

2. Protejarea datelor cu caracter personal

Evolius IT isi ia angajamentul de a proteja si pastra confidentialitatea datelor cu caracter personal ale dumneavoastra, conform Legii 677/2001.

3. Drepturile persoanelor inregistrate conform Legii 677/2001:
– dreptul la informare
– dreptul de acces asupra datelor
– dreptul de interventie asupra datelor
– dreptul de opozitie
– dreptul restrictionarii datelor

Furnizarea datelor catre Evolius IT inseamna acordul dumneavoastra ca aceste date sa fie manipulate de catre SC Evolius IT SRL.

4. Datele cu caracter personal pe care le strangem si scopul acestora.

– Nume si Prenume: pentru a va putea contacta atunci cand doriti sa apelati la serviciile noastre.
– Telefon si e-mail: mijloc de comunicare intre noi si dumneavoastra atunci cand v-ati hotarat sa apelati la serviciile noastre.
– Numele companiei pe care o detineti: pentru a putea incheia contractul atunci cand doriti sa colaborati cu noi, si pentru a va putea factura serviciile platite de catre dvs.
– Website-ul dvs. pentru a il putea imbunatatii.

5. Utilizarea datelor cu caracter personal:
– exista cerere din partea dvs. de a lucra cu compania noastra
– primim oferta din partea dvs. in vederea achizitionarii serviciilor noastre
– prin contract, dvs. doriti  sa va rezolvam anumite probleme pe care le intampinati in afacerea dvs
– incheierea de relatii comerciale intre dvs. si agentia noastra

6. Dezvaluirea informatiilor cu caracter personal:

Evolius IT nu vinde sau inchiriaza datele dvs. cu carcater personal.

Numai cu acordul dvs. putem divulga informatii agregate cu alti clienti sau cu presa pentru a putea arata cum activeaza compania noastra, ce rezultate are si pentru a ne face publicitate.

De asemenea, informatiile cu caracter personal pot sa fie facute publice oricarei institutii publice ale statului care are caracter justitiar si este insotita de mandate, ordonante sau alte cereri de catre lege.

7. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Vom retine datele cu caracter personal ale dumneavoastra pe toata perioada contractuala pe care dumneavoastra o aveti cu noi.

Datele de facturare vor sa fie sterse in concordanta cu termenii legali.

8. Minori

Evolius IT nu colecteaza date cu caracter personal de la minori. Parintii si tutorii legali trebuie sa ia la cunostinta faptul ca datele furnizate de catre minori in mod voluntar prin e-mai, blog, etc. pot sa fie utilizate de catre terte persoane, iar acestia au obligatia sa informeze minorii cu privire la utilizarea in mod responsabil a datelor.

9. Google Analytics
Folosim Google Analytics deoarece acesta ne ajuta sa luam decizii in afaceri. Google colecteaza date prin Google Analytics asa ca va sfatuim sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a acestora, http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

10. Modificare
Evolius IT are posibilitatea sa aduca modificari oricand asupra Politicii de Confidentialitate, iar aceste actualizari se pot vedea prin data care o sa se modifice odata cu actualizarea continutului.