Despre noi

Câteva cuvinte despre noi.

Cine suntem? De ce noi?

Suntem o companie care oferă servicii și soluții IT, formată dintr-o echipă tânără, dinamică, dar experimentata cu peste 10 ani petrecuți dezvoltând proiecte de diferite complexități. Am reușit să implementăm cu success toate proiectele pe care ne-am angajat să le dezvoltăm pentru clienți din diferite domenii de activitate.

Planificăm, Implementam și Dezvoltam site-uri de prezentare și magazine online, având în vedere designul atrăgător și prietenos, fiind în același timp focalizate pe experiența placută a utilizatorului. De asemenea, administrăm site-uri și servere, pentru diferite companii de top.

Despre firmă

Am lucrat cu companii din România și Europa, aducând un plus pe piața locală, dar și internațională. Suntem gata să lucrăm cu clienți de pretutindeni. Înțelegem nevoile companiilor și venim cu soluții pentru rezolvarea acestora, de la companii startup până la companii mari, din orice domeniu. Ne mândrim cu calitatea de a păstra clienții mulțumiți an după an.

Simplificăm munca dumneavaostră de zi cu zi cu solutii software inteligente. Folosind modul nostru de lucru, beneficiați de o experiență exclusivă. Ne asiguram ca business-ul dumneavoastră va avea succes și va avansa în mediul online.

Firma Evolius IT SRL s-a înființat în 7 ianuarie 2015, având inițial numele Top Evolution Design SRL-D, a trecut prin mai multe tranziții, de la schimbarea sediului social, la schimbarea numelui, sau a domeniilor de activitate. Se poate spune că au fost și momente bune și rele, însă a mers înainte indiferent de situație. Stabilitatea se poate spune că este cel mai bun lucru care l-am făcut în această firmă. La început a fost „one man show”, acum am ajuns la a fi „two people show”, momentan. Vom vedea ce ne rezervă viitorul.