Creare Site Web

Servicii de creare site web de prezentare

Servicii complete de creare site web de prezentare

Un site web de prezentare este adecvat companiilor și persoanelor fizice care vor să aibă o prezență online, prin care să expună potențialilor clienți serviciile și produsele oferite. În cea mai simplă formă a sa, un site web de prezentare va avea o pagina de start (homepage), una sau mai multe pagini informative și o pagină de contact.

Fiecare site web este unic în felul lui, iar structura acestuia, complexitatea și funcțiile care vor fi integrate sunt subiectul unor discuții între designerii Evolius și beneficiar, care vor fi reflectate în prețul final al proiectului.

Avansul tehnologic impune noi standarde în materie de creație și optimizare. Tocmai de aceea realizarea unui site web de prezentare adaptat nivelului de evoluție din zilele noastre, preferințelor utilizatorilor actuali și exigențelor motoarelor de căutare este un must-have al oricărui business.

Care sunt serviciile de creare website oferite de Evolius?

Evolius vă oferă o gamă completă de servicii creare website, care răspund cât mai bine nevoii oricărei afaceri de adaptare la tehnologia actuală și la mijloacele moderne de a obține vizibilitate și performanță în mediu online. Serviciile se adresează oricărui tip de business, de la start-up-uri aflate la început de drum până la cele în plină dezvoltare.

Toate proiectele de web design și serviciile de realizare website respectă tendințele în materie de creație și urmăresc să aducă beneficiarilor o imagine cât mai bună și cele mai bune conversii. Vă punem la dispoziție servicii de creare site de prezentare .

Contactează-ne

Dacă vrei o ofertă personalizată sau vrei pur și simplu mai multe informații despre crearea unui site web de prezentare pentru afacerea ta, contactează-ne pe email la C[email protected].

Întrebări Frecvente

Indiferent de dimensiunea afacerii Dvs sau domeniul de activitate, aveti nevoie de un website; daca nu te-ai decis inca iata cateva argumente:

– Ai acces la (si urmaresti achizitie de) clienti potentiali, 24 / 24 ore – 365 / 365 zile;
– Iti creezi imagine si credibilitate, construiesti notorietatea afacerii;
– Beneficiezi de promovare si publicitate ieftina, permanenta;
– Concurenta ta este probabil deja online.

Putem sa ta ajutam, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie cu toate serviciile online de care ai nevoie: de la alegerea si achizitia unui domeniu de internet, crearea unui logo si a site-ului tau, pana la servicii de optimizare, administrare, gazduire, marketing si promovare online si comunicare pe retele sociale. In plus, iti propunem o suita de instrumente software online pentru productivitate, vanzari, automatizari procese si relatii cu clientii (CRM).

Piata de servicii online abunda in oferte de webdesign; in reteaua de cunostinte si prieteni este chiar probabil sa gasesti pe cineva care sa te ajute. Inainte insa de a lua o decizie legata de proiectul tau, asigura-te ca tii cont de aspectele importante ale proiectului: design grafic preferabil cu impact vizual, functionalitati si usabilitate, optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), securitate, garantie si servicii ulterioare de suport disponibile. Este posibil sa gasesti si oferte ieftine insa gandeste-te ca experienta si cunostintele necesare pentru a crea un site bun sunt diverse si implica oameni bine pregatiti in strategie, web design, programare si alte servicii online. Diferenta dintre un web design facut de profesionisti si unul facut de un amator este mare si nu ar trebui sa faci compromisuri pentru imaginea afacerii tale.

Pasii pentru realizarea unui site web sunt, de regula:

1. analiza (pentru intelegerea obiectivelor tale si conceperea unui plan ce include structura siteului si platforma sa tehnica); eventuale recomandari de continut si functionalitati;
2. crearea conceptului grafic sau gasirea unei teme de design potrivite, ce poate fi personalizata;
3. implementarea platformei site-ului (pagini si functionalitati);
4. introducerea initiala a continutului in pagini (si eventual a catalogului de produse);
5. testare si verificare incarcare pagini si functionalitati, retusuri si eliminare erori ;
6. trecere website live si instruirea administratorilor.

Pe tot parcursul derularii proiectului avem nevoie de implicarea ta activa.

Avem nevoie de tine in urmatoarele etape:

1. planificare: stabilim impreuna obiectivele proiectului;
2. creatie si grafica: avem nevoie de acceptul tau pentru propunerile trimise;
3. continut site: va trebui sa ne furnizezi continutul initial (text si multimedia); este posibil insa sa externalizezi catre noi producerea acestui continut insa va trebui sa il aprobi;

Poti sa ne trimiti materiale in orice format digital, noi ne vom ocupa de procesarea si introducerea lor in site.

Pretul pentru realizarea unui site depinde de mai multi factori; cei mai importanti dintre ei sunt:

1. tipul site-ului (corporate / de prezentare, magazin online, etc);
2. marimea site-ului (numar pagini, catalog de produse / servicii) si functionalitati;
3. platforma tehnica aleasa pentru site;
4. webdesignul, grafica si nevoia de atentie la detalii;
5. cine produce si cine introduce initial informatia de continut;
6. ce servicii aditionale adaugam in proiect (optimizare – atribute meta, productie continut relevant, etc);
7. cate ore de training si suport vor fi necesare pentru utilizarea interfatei de administrare;
8. domeniu si solutia de gazduire;

Realizarea unui site se poate face intr-un interval plecand de la o saptamana pana la cateva luni. Durata de dezvoltare a siteului depinde de marimea si complexitatea sa, designul ales, continutul sau, serviciile conexe si suportul de care aveti nevoie. In plus, o parte din timp vom avea nevoie de feed-back-ul tau (raspunsurile si aprobarile tale la propunerile noastre). Vezi mai sus si care sunt etapele in care cream un site.

Gazduirea unui site reprezinta spatiul fizic dintr-o structura de servere dedicata in care site-ul sau aplicatia ta este instalata (program si baza de date); serverele mai contin si alte elemente importante pentru a functiona si a face disponibil site-ul catre vizitatori: conexiuni multiple la internet performante, alimentare neintrerupta (surse ups si generatoare) cu energie electrica si programe software aditionale si sistemul de operare intretinute. Gazduirea este oferita de regula de companii specializate care o ofera ca si serviciu pentru un abonament lunar.

Caracteristicile principale pe care le ofera un serviciu de gazduire sunt: o aplicatie pentru gestionarea spatiului si functionalitatilor (de regula Cpanel), dimensiunea spatiului disponibil pe server (GB), latimea de banda si traficul disponibil lunar (GB) si performanele la nivel de procesoare si memorie.

Creare Site Prezentare

Prețul pornește de la
1600 RON One Time
 • Design Responsive (vizibil pe toate dispozitivele mobile)
 • Design Logo (concept unic)
 • Găzduire web gratuit primul an
 • Înregistrare nume domeniu (dacă nu aveți deja)
 • 3 căsuțe de email
 • Platforma folosită este Wordpress
 • Panou administrare site
 • Galerie Foto / Video
 • Formular de contact
 • Localizare pe hartă
 • Adăugare texte și imagini (oferite de client sau de noi)
 • Optimizare SEO OnPage
 • Optimizare imagini
 • Optimizare cod
 • Implementare modul GDPR
 • Generare Sitemap Google
 • Înscriere în Google
 • Consultanță - 15 zile
 •  
Ofertă